Hae tästä blogista

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Paras kaurapuuro

Jostakin syystä puuropaketeissa neuvotaan aina keittämään ensin vesi ja vasta sitten lisäämään hiutaleet. No eihän sellaiseen ole aikaa! Puurosta tulee paljon pehmeämpää, kun laittaa vedet ja hiutaleet samalla kertaa. Näin kauran "maito" ehtii liueta keitinveteen ja pehmentää puuron.

Sormiruokailijan puuron ei kannata olla löysää. Ainakin aluksi puuro kauhotaan nyrkillä suuhun, joten on parasta, ettei se valu kovin helposti kädestä pois.

Puuron pikajäähdytys

Iltapuuron on usein syytä olla pikaisesti tarjoilulämpöistä. Kuuma puuro voi polttaa sormet ja suun. 

Meillä puuro viilennetään 
a) pakastemustikoilla (sotkuista, mutta hyvää!)
b) jääkaapissa säilytettävällä hedelmäsoseella (suosikkina Bonnen luomuomppusose)
c) lautanen puuroineen päivineen hetkeksi jääkaappiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti