Hae tästä blogista

perjantai 26. syyskuuta 2014

Paahdetut uunikasvikset

Paahdetut uunikasvikset on helppo ja maistuva lisuke ruokaan kuin ruokaan. Punasipuli ja omena tuovat mukavasti makeutta sekaan.

Kuori ne kasvikset, jotka vaativat kuorimista. Pilko kasvikset sormiruokailjalle sopiviksi paksuhkoiksi tikuiksi tai lohkoiksi, jotka ovat sormiruokailijan kämmentä pidempiä. Lado uunivuokaan sekaisin ja ripottele päälle yrttejä ja oliiviöljyä. Laita uuniin noin 200 astetta noin tunniksi. Jos mahdollista, sekoita kerran paahtamisen aikana.

Ainekset

Suosikkikasviksia ja -juureksia (esim. porkkana, peruna, lanttu, kesäkurpitsa, paprika, punasipulia)
(Omena)
(Valkosipulin kynsiä)
Oliiviöljyä
Yrttejä

Vinkki:
Vaihtelua kasviksiin saat sekoittamalla oliiviöljyyn lusikallisen pestoa ja hieromalla tämän kasvisten päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti