Hae tästä blogista

maanantai 5. toukokuuta 2014

Porkkanaiset lettukestit

Ystävän vinkistä löysimme uuden koko perheen suosikkiruuan: porkkanaletut. Resepti löytyy Valion sivuilta (muunnelma pinaattiletuista). Ainekset ovat simppelit: porkkanaraastetta, munia, jauhoja (käytin jauhopussien jämät, joten mukaan tuli vehnäjauhon ja ohrajauhon lisäksi myös hieman ruisjauhoja) ja margariinia. Suolan jätin kokonaan pois.

Vinkki: porkkanaraasteen kannattaa tosiaan olla hienoa. Itse yritin päästä nopeammin paistohommiin ja käytin raastimen isompaa puolta. Karkea raaste ei oikein "sulaudu" taikinaan, joten vaatii vähän enemmän työtä saada lettu pannulla tekeytymään. Joulun jälkeen ostin alennuksesta valmispötkön porkkanasosetta pakastimeen - onnistuisivatkohan letut siitä?

Sormiruokailijan annos
Jos käytössäsi on lettupannu, letut ovat sellaisinaan sopivankokoisia. Isolla pannulla tehdyt letut voi repiä pienemmiksi riekaleiksi. Tarjoile vaikkapa raejuuston, tomaatin ja kurkun kera. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti